OVAJ ''CRNI PETAK'' VREĆICE ĆE VAM PRENOSITI - EKO TAXI
Prosinac 2019.

OVAJ ''CRNI PETAK'' VREĆICE ĆE VAM PRENOSITI - EKO TAXI

Eko Taxi 29. studenog osigurao je svim šopingholičarima iz Pule, Rijeke, Opatije, Splita, Sinja i Dubrovnika 20% popusta na sve vožnje

Black Friday tj. ''Crni petak'' na prvu ne odjekuje optimizmom, no ''Crni petak'' globalno označava jedan od najuzbudljivijih dana u godini, a trgovačkim lancima nerijetko i najsretniji. Kako bi sve dućane lakše i brže stigli obići, tu je i Eko Taxi koji, osim brze i efikasne usluge, također slavi najluđi petak u godini te nudi razne pogodnosti.

Upravo u slučaju gužve, bar u Hrvatskoj, najzeleniji taxi prijevoznik ponovno čuva leđa svojim korisnicima, ili u ovom slučaju - prenosi vrećice ''ulova'' dana. Naime, Eko Taxi najavljuje 29. studenog iznimnih 20% popusta na sve prijevoze na području gradova Pule, Rijeke, Opatije, Splita, Sinja i Dubrovnika, neovisno na koji način su isti naručeni.

Popusti se ne zbrajaju, tako da je odabir da li ćete koristiti popust koji omogućava plaćanje npr. MasterCard® karticom ili Black Friday popust na Vama. Na sreću građana, ove godine svoju energiju slobodno mogu usmjeriti u kupovinu, a za umoran hod kući nakon slatkih napora shoppinga mogu zamijeniti pozivom ili korištenjem Eko Taxi aplikacije i riješiti muke. Black Friday nikada se nije činio mobilnijim, ali s obzirom na to niti povoljnijim.
ON THIS BLACK FRIDAY YOUR BAGS WILL BE CARRIED BY EKO TAXI

On December 29th, 2019, Eko taxi ensured 20% discount for transfers in Pula, Rijeka, Split, Sinj and Dubrovnik

Black Friday is one of the most exciting days of the year, and the happiest for stores. Eko taxi is here for you so that you could have enough time to visit all stores.

On December 29th, Eko taxi offers 20% discount for all rides in the following cities: Pula, Rijeka, Split, Sinj and Dubrovnik.

Other discount do not apply for this promotional action.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".