SEZONA JE SVE BLIŽE – EKO TAXI ZAPOŠLJAVA
Veljača 2020.

SEZONA JE SVE BLIŽE – EKO TAXI ZAPOŠLJAVA

Eko taxi u potrazi za dodatnim vozačima u Dubrovniku

Nakon dosadašnjih vrlo uspješnih sezona, Eko taxi je u potrazi za dodatnim vozačima koji će postati dio još uspješnije sezone 2020. godine.

Sezona u turističkom gradu označava veliku količinu posla, što vozačima taksija omogućava veliku mogućnost zarade zbog velike potražnje za prijevozima koja je u gradu Dubrovniku u sezoni prisutna od 0-24h.

U Eko taxiju ističu kako posao vozača itekako može biti dinamičan i zanimljiv, a uspješno odrađene vožnje koje su ostavile pozitivan dojam mogu rezultirati i velikom napojnicom.

Osim sigurne radne pozicije, kao prednost rada na poziciji vozača Eko taxija definitivno ističemo rad na novom vozilu, primanja koja mogu biti 7000kn (929,06€) ili više, redovitu isplatu plaće najkasnije do 15. u mjesecu te omogućen kvalitetan smještaj tijekom trajanja sezone, mnoge druge bonuse kao i slobodne dane na redovnoj bazi.

„U potrazi smo za većim brojem vozača koji će se uklopiti u našu politiku poslovanja koja uključuje visoke standarde pružanja usluge te postavljanje putnika na prvo mjesto. Cijenimo fleksibilne, marljive i dinamične osobe te pozivamo sve potencijalne kandidate koji posjeduju vozačku B kategorije te su aktivni vozači, da prijavom neovisno o prethodnom iskustvu vožnje taxija postanu dio naše priče“, ovom je prilikom izjavio Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.

Svi kandidati mogu se odmah prijaviti putem Forme.
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".